Marek Vatraľ Kultúra

Známy hudobný portál vybral TOP videoklipy 2018: Trenčania v úzkom výbere! VIDEO

Redaktori hudobného internetového magazínu Kids and Heroes sa opäť pozreli na TOP videoklipy českých a slovenských hudobných skupín. V úzkom výbere sa ocitla aj kapela z Trenčína.

Zdroj: YouTube.com

Podobne ako v minulých rokoch, aj tento rok redaktori hudobného portálu Kids and Heroes bilancovali a vyberali najzaujímavejšie videoklipy roku 2018, pričom všetky zverejnili v abecednom poradí.

Spomínaný portál sa podľa jeho informácií prevážne sústredí na pestré hudobné žánre ako sú napríklad rock’n’roll, punk, hardcore, indie, psychobilly, rockabilly, ska, folk a mnohé ďalšie. Do konečného výberu napokon zaradili 15 hudobných videoklipov rôznorodých hudobných žánrov.

Medzi finálnym výberov figuruje aj známa punk rocková trenčianska hudobná formácia Uhol Dopadu, ktorá iba koncom minulého roka zverejnila nový videoklip k piesni Skutok. Textom piesne chceli hudobníci poukázať podľa ich slov na nekonečné množstvo rôznorodých káuz, ktoré sa v našej krajine za posledné roky prevalili. Všetky dôležité udalosti, na ktoré členovia kapely reagovali, sú vo videoklipe prítomné. Nechýba medzi nimi napríklad vražda Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej či nevyjasnená smrť Róberta Remiáša.

To, že sa videoklip piesne Skutok ocitol medzi najlepšími domácimi videoklipmi roku 2018 potešil aj členov skupiny Uhol Dopadu

„Veľmi nás teší výber Kids and Heroes, že nás zaradil medzi najviac podarené videoklipy za rok 2018. V podstate je to pre nás signál, že naša muzika sa počúva, že to čo spievame je niekde počúvané a s malou dušičkou dúfame, že snáď aj aspoň trochu mienkotvorne. Na druhú stranu by sme boli oveľa radšej, aby sme mohli spievať o niečom inom, ako práve v pesničke Skutok,“ prezradil pre portál Trenčín24 gitarista kapely Ivan Slaný.

Medzi TOP videoklipmi 2018 podľa portálu Kids and Heroes nájdeme aj ďalšie inšpiratívne videá kapiel ako sú napríklad Atavists, Catastrofy, Mucha či Wilderness.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM