Kultúra

VIDEO: Mladá mamička začala rodiť priamo na zastávke MHD. Reakcie okoloidúcich vás prekvapia

Keď na ulici začujete volanie o pomoc, otočíte sa a pribehnete alebo sa radšej tvárite, že ste nič nepočuli?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Mladá mamička začala rodiť priamo na zastávke MHD. Reakcie okoloidúcich vás prekvapia
Zdroj: VŠMU

Predstavte si, že čakáte na zastávke na svoj autobus. Zrazu začujete volanie mladej ženy: „Ježišikriste, asi to na mňa ide, preboha! Zavolajte doktora!“ Ako by ste reagovali?

Kuriózne situácie

Alebo si predstavte, že vám prechádzku historickým centrom „spestrí“ žiarlivostná scéna, ktorej hlavnými aktérmi sú nevesta a družička. Alebo si vychutnávate kávičku na promenáde a zrazu sa stanete svedkom toho, ako sa niekto z minúty na minútu stane milionárom a v rovnakom čase príde o dobrého priateľa. Ako by ste na takéto situácie zareagovali?

Niekoľko ľudí malo možnosť vyskúšať si toto všetko na vlastnej koži. V rámci kampane Zahráme všetko!, ktorá takýmto netradičným spôsobom spropagovala Medzinárodný festival divadelných vysokých škôl Istropolitana Projekt, sa všetky tieto kuriózne situácie odohrali v uliciach Bratislave.

Samozrejme, nešlo o reálne príbehy, ale o hrané scénky. V hlavných úlohách sa predstavili študenti VŠMU. Svoj talent predvádzali pod dohľadom skúsených hercov – Richard Stanke, Patiana Pauhofová a Marek Majeský.

Medzinárodný festival divadelných vysokých škôl Istropolitana Projekt potrvá v rôznych bratislavských divadlách do 13. júna. Projekt predstaví súbory z krajín ako Izrael, Arménsko, Rusko alebo Taliansko. Dokopy 16 súborov na doskách šiestich divadiel.

Pozrite si reakcie okoloidúcich, ktorí boli svedkami spomínaných situácií:

Pôrod na Zochovej

Pozrite si, ako prebiehal pôrod na zastávke MHD Zochova, pod dohľadom herca Richarda Stankeho.

Zdroj: YouTube.com

Žiarlivostná scéna

Takto vyzerala žiarlivostná scéna na Michalskej ulici. Ukončila ju až herečka Tatiana Pauhofová.

Zdroj: YouTube.com

Milionári

Ďalšia scénka sa odohrala v stánku so zahraničnou tlačou, kde dvaja kamaráti vyhrali milión eur a nevedeli sa dohodnúť, komu z nich výherný žreb patrí. Na scéne sa tentoraz objaví herec Marek Majeský.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM