Kultúra

VIDEO + FOTO: Na Hlavnom a Hviezdoslavovom námestí už prebiehajú prípravy na vianočné trhy

Už o pár dní sa budú uličkami Starého Mesta opäť niesť neodolateľné vône sviatočných dobrôt. Na Hlavnom a Hviezdoslavovom námestí prebiehajú prípravy na vianočné trhy.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO + FOTO: Na Hlavnom a Hviezdoslavovom námestí už prebiehajú prípravy na vianočné trhy
7
Galéria

K zatiaľ neozdobenému vianočnému stromčeku na Hlavnom námestí už pribudli aj stánky, ktoré počas vianočných trhov naplnia sladké aj slané sviatočné špeciality a remeselné výrobky.

Prípravy sú v plnom prúde

Prípravy na tohtoročné vianočné trhy na Hlavnom aj Hviezdoslavovom námestí sú v plnom prúde. Po osadení stromčeka prišla na rad stavba stánkov, z ktorých budú už o pár dní rozvoniavať pečené klobásky, cigánska, sladké pečivo aj varené víno. Počas vianočných trhov na Hlavnom a Hviezdoslavovom námestí sa môžete tešiť aj na bohatý program a na už tradičné klzisko na Hviezdoslavovom námestí.

Slávnostné otvorenie vianočných trhov sa na Hlavnom námestí uskutoční v piatok 23. novembra o 17:00 hod., kedy bude rozsvietený aj vianočný stromček. Tento rok sa môžete tešiť na stovku stánkov s dobrotami všakovakého druhu. Trhy budú otvorené denne od 10:00 do 22:00 hod. Vianočné trhy na Hlavnom a Františkánskom námestí organizuje mesto a potrvajú do 22. decembra 2018.

V historickom centre mesta sa už tradične uskutočnia aj staromestské vianočné trhy, ktoré organizuje mestská časť Staré Mesto. Odštartujú už v piatok 16. novembra o 17:00 hod. tiež rozsvietením vianočného stromčeka (ešte nestojí) a muzikálom Ľadové kráľovstvo. Trhy budú otvorené denne od 10:00 do 22:00 hod. a potrvajú do 23. decembra 2018.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM