Kultúra

Rozprávková atmosféra na námestí: Rozsvietenie výzdoby a stromčeka na fotkách, VIDEO

Pozrite si zábery priamo od michalovskej radnice na úžasnú atmosféru, keď všetci čakali nielen na rozsvietenie vianočnej výzdoby.

Ilustračný obrázok k článku Rozprávková atmosféra na námestí: Rozsvietenie výzdoby a stromčeka na fotkách, VIDEO
10
Galéria
Zdroj: Mesto Michalovce

Michalovce sa premenili na čarovné vianočné mestečko, keď 6. decembra 2019 opäť po roku rozsvietili vianočnú výzdobu. Pri prechádzke centrom si určite všimnete niekoľko dekorácií, o ktorých sme písali aj v nedávnom článku.

Novinka

Vianočnú výzdobu zabezpečili aj tohto roku technické a záhradnícke služby. Novinkou tohto roku je svetelná bránu aj so snehuliakom, ktorá je umiestnená na Námestí slobody.

Nechýba tradičný anjel, Mikuláš, stromčeky a vianočné ozdoby, ktoré pripomínajú fontány. V budove Mestského úradu v Michalovciach si môžete pozrieť betlehem. Je umiestnený vo vstupných priestoroch a je zaujímavý tým, že je vyhotovený z listov papiera z telefónnych zoznamov.

Rozsvietenie

Pozrite si, ako to vyzeralo v piatok 6. decembra, keď všetci netrpezlivo očakávali Mikuláša a primátor rozsvietil vianočný stromček a vianočnú výzdobu v meste.

Pozrite si fotogalériu vianočnej výzdoby. Prinášame vám aj video priamo od radnice nášho mesta.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM