Správy

Veľkonočná výzdoba na michalovskom námestí: Vaše oči môžu potešiť aj zaujímavé novinky

Blížiacu sa Veľkú noc pripomína aj výzdoba na námestí v Michalovciach. Boli sme sa pozrieť na obrovskú kraslicu či ďalšie dekorácie v centre mesta.

Video: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Metropola Zemplína je už odetá do veľkonočnej parády. Pozornosť návštevníkov Michaloviec púta aj mega kraslica, ktorú môžete vidieť pri fontáne uprostred námestia. Tá je zároveň novým prvkom veľkonočnej výzdoby v našom meste. Ľudia sa už pri nej zastavujú, prezerajú si ju alebo si pri nej robia aj selfie.

Zapojili sa aj deti

Blížiace sa veľkonočné sviatky pripomína v centrálnej mestskej zóne však aj ďalšia veľkonočná výzdoba. Pri prechádzke centrom mesta vás napríklad upúta i kraslicový strom vyzdobený stovkami kraslíc a dve kamenné fontány vyzdobené čečinou, kraslicami a jarnými kvetmi.

Ako prezradila michalovská radnica, práve za spomínanými prvkami stoja žiaci základných škôl a deti materských škôl v Michalovciach. Vyzdobobené kraslice vznikali pod ich rukami. Namaľovali ich a tak ako každý rok, aj teraz zdobia fontány a strom pri tribúne.

Ďalšia nová dekorácia

Upútať vás môže aj ďalšia nová dekorácia, ktorá je umiestená priamo pod kraslicovým stromom pri mestskej poliklinike. Uvidíte tam niekoľko druhov zvieratiek, ako zajačikov, či kačičky, ktoré sú doplnené jarnými kvetmi a zeleňou.

V našej fotogalérii si môžete pozrieť veľkonočnú výzdobu a nezabudnite ani na naše video.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

Veľkonočná výzdoba v centre metropoly Zemplína? Megakraslica a nielen to! FOTO
15
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM