Veronika Ondo-Cholewová Kultúra

V Michalovciach už otvorili jarmok: Boli sme sa naň pozrieť, FOTO a VIDEO

V Michalovciach dnes doobeda odštartoval Jarni jurmarok. Boli sme sa naň pozrieť aj my. Pozrite si fotky a aj video.

Video: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V metropole Zemplína slávnostné otvorili 19. ročník Jarného jurmarku, ktorý môžete navštíviť až do soboty 4. mája. K dispozícii je okolo 120 predajných stánkov.

Aj hymna

V piatok doobeda začal oficiálne hymnou mesta Michalovce jarný jarmok, na začiatku ktorého sa prihovoril aj primátor Viliam Zahorčák.

„Som rád, že je v Michalovciach takmer 120 stánkov,“ povedal vo svojom príhovore prvý muž mesta o jarmoku. Ďalej zaželal všetkým, aby to bolo pre nich vydarené podujatie.

Po ľudových a folklórnych tónoch, ktoré zazneli na tribúne pri mestskom úrade, sa ľudia rozutekali medzi desiatky stánkov. Tie ponúkajú rôzny tovar ako napr. textil, obuv, hračky, či domáce výrobky.

Umelecká ulička

Návštevníci jarmoku si môžu do soboty nakúpiť aj v remeselníckej uličke, kde napríklad nájdu varešky, medové výrobky, keramiku a podobne.

Jarmok ľudí láka aj svojou atmosférou či možnosťou postretať svojich známych. Patrí medzi nich aj Lenka. „Nie je to len o nákupe v stánkoch, ale najmä o atmosfére a stretnutiach,“ povedala pre náš spravodajský portál.

A pozrite si aj video i fotografie z jarmoku v Michalovciach.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia.

V našom meste zavládla jarmočná nálada: Pozrite si to zachytené fotoobjektívom
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM