Veronika Ondo-Cholewová Správy

V Michalovciach ocenili 54 pedagógov: Pozrite si fotoreportáž

V metropole Zemplína vo štvrtok ocenili 54 pedagógov michalovských škôl. Boli sme pri tom. Sledujte fotky priamo z miesta.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach ocenili 54 pedagógov: Pozrite si fotoreportáž
25
Galéria

V obradnej sieni Mestského úradu v Michalovciach oslávili vo štvrtok 28. marca Deň učiteľov. Pri príležitosti ich sviatku boli ocenené desiatky pedagógov michalovských škôl. Pocty sa dostalo presne 54.

Poďakovanie

Na úvod spomínaného podujatia vystúpili v kultúrnom programe žiaci. Tí predviedli svoje tanečné umenie a hosťom aj zaspievali.

Pozvaných pedagógov privítal primátor mesta Michalovce Viliam Zahorčák, ktorý bol sám pred nástupom do svojej funkcie učiteľom a aj riaditeľom. Okrem neho sa slávnostného aktu zúčastnili i ďalší zástupcovia metropoly Zemplína.

„Som veľmi rád, ze vám môžem poďakovať za množstvo poctivých vykonaných hodín práce,“ prihovoril sa michalovský primátor pedagógom, ktorý v osobnom príhovore vyzdvihol ich činnosť a zaspomínal si aj na vlastnú prácu učiteľa a riaditeľa školy.

V Michalovciach ocenili 54 pedagógov
1
Galéria

Ďakovné listiny

Každého oceneného pedagóga individuálne predstavili a bola mu udelená ďakovná listina a ruža z rúk michalovskej hlavy mesta.

Pedagógov ocenili pre ich aktívnu prácu, formálne aj neformálne učenie, či účasť žiakov a rodičov v projektoch. Ďalší získali poďakovanie za modernizáciu prostredia, svoju odbornosť, metódy či za mnohé ďalšie pedagogické schopnosti. Pozrite si kompletný zoznam ocenených pedagógov.

Viac už uvidíte v našej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

OBJEKTÍVOM z oceňovania 2019: Desiatkám michalovských pedagógov sa ušlo pocty
25
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM