Ľubomír Hudačko Správy

Už sú tu, začali prešovské vianočné trhy: Prvé zábery v obrazoch a na VIDEU

Mimoriadne populárnou témou sú v Prešove v poslednom období vianočné trhy. Tie tradične začínajú 25. novembra, prinášame vám prvé zábery z ich úvodu.

Zdroj: Dnes24.sk

V Prešove to už začína dýchať blížiacimi sa sviatkami. V pondelok v centre mesta začali vianočné trhy, čo si nenechali ujsť desiatky zvedavcov.

K dispozícii sú stánky s občerstvením, ale zakúpiť si môžete tovar rozličného sortimentu od oblečenia až po dáždniky. Videli sme počas našej návštevy aj syrové oštiepky, cukrovinky či ozdoby na stromčeky.

A pozornosť upútala aj novinka, ktorú minulý rok sme ešte nemali možnosť využiť.

„Úplnou novinkou je zóna na sedenie s kapacitou 130 miest, ktorá sa nachádza v blízkosti stánkov s občerstvením. Návštevníci si môžu vychutnať obľúbený nápoj v ratanových kreslách, pričom k dispozícii budú mať aj teplé deky a ohrievače,“ uviedol hovorca mesta Prešov Vladimír Tomek.

Program začala Komajota

V pondelok začal aj sprievodný program, o 16.00 hod. vystúpila pri zastávke MHD prešovská kapela Komajota. Ďalší program si môžete pozrieť aj v našom nedávnom článku.

Pozrite si vo fotogalérii aj prvé zábery z úvodu vianočných trhov, na ktorých sme boli aj my z redakcie Prešov 24.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

V OBRAZOCH: Vianočné trhy v Prešove už začali
30
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM