Správy

Upútajú oči ľudí: Na Šírave budú v akcii kúzelníci na motorkách i bicykloch

Na Zemplínskej šírave budú môcť byť ľudia svedkami kúskov, ktoré určite upútajú ich pohľady. Predvedú sa tam machri na motorkách i bicykloch.

Zdroj: YouTube.com

Počas Motozrazu Sveta motocyklov na Zemplínskej šírave, ktorý sa bude konať od 15. do 18. augusta 2019, môžete vidieť aj „kúzelníkov“ na motorkách a bicykloch. Svoje schopnosti prídu ukázať do rekreačného strediska Hôrka.

Na motorkách

Osemnásty ročník Motozrazu Sveta motocyklov sa nezadržateľne blíži. Tento motorkársky festival otvorí svoje brány už vo štvrtok 15. augusta. Organizátori zverejnili, že v piatok aj v sobotu podvečer dianie spestria aj renomovaní motocykloví kaskadéri z MOTOTV SHOW.

Partička stuntriderov a adrenalínových nadšencov pripraví strhujúcu šou. Na scéne sú takmer desaťročie a za tú dobu majú na konte nielen nespočetne veľa vystúpení, ale aj množstvo slovenských premiér, dokonca rekordov a tiež vlastných podujatí. Slovenský stuntriding reprezentujú aj na medzinárodnej scé­ne.

Šou na bicykloch

Okrem motocyklových kaskadérov budú však v akcii aj kúzelníci na bicykloch. Bicykel je vo vzduchu ešte obratnejší ako motorka a dajú sa s ním robiť ešte krkolomnejšie kúsky. Presvedčia vás o tom tí najlepší jazdci zo Slovenska a Českej republiky, ktorí sa zídu v jedinečnej adrenalínovej Freestyle Bike Show na BMX a MTB bicykloch.

Motozraz Sveta motocyklov na Zemplínskej šírave štartuje aj tento rok už vo štvrtok, 15. augusta, vystúpenia kaskadérov sú na programe v piatok a v sobotu.

Pozrite si vo videu nižšie motocyklových kaskadérov z MOTOTV SHOW v akcii…

Zdroj: YouTube.com

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM