JAB

Trendové účesy aj ľadové kráľovné: Koncertná sála Reduty ako salón krásy, FOTO a VIDEO

Kozmetičky a kaderníčky sa predviedli na tradičnej súťaži. V koncertnej sále Reduty sa konal 24. ročník súťaže v účesovej tvorbe a dekoratívnej kozmetike.

Ilustračný obrázok k článku Trendové účesy aj ľadové kráľovné: Koncertná sála Reduty ako salón krásy, FOTO a VIDEO
35
Galéria

Tradícia, súdržnosť a ukážka toho najlepšieho čo vedia. Aj takto by sa dala nazvať súťaž v účesovej tvorbe a dekoratívnej kozmetike, ktorá sa konala v koncertnej sále Reduty už po 24 -krát.

Viac ako sedemdesiatka súťažiacich zo Spišskej Novej Vsi, Košíc, Popradu či Kežmarku predviedla pred odbornou porotou svoju šikovnosť.

„Dvadsaťštyri rokov je kus života školy. Je to už naša tradícia a ukážka toho najlepšieho nielen z našej školy, ale aj iných škôl. Cieľom súťaže je zmerať si sily a zručnosť medzi jednotlivými študentami a zároveň sa prezentovať pred budúcimi zamestnávateľmi,“ povedal pre náš spravodajský portál riaditeľ Strednej odbornej školy v Spišskej Novej Vsi Vasil Kolesár.

Ako doplnil, súťaže sa zúčastnili druhé a tretie ročníky odboru kaderník ako aj prvé ročníky nadstavbového štúdia. Svoju kreativitu predviedli tiež druháčky a štvrtáčky z odboru kozmetička.

Na súťažiacich čakali jednotlivé zadania. Kaderníčky sa museli popasovať s moderným pánskym účesom, dámskym plesovým účesom či spoločenským účesom na stužkovú slávnosť. Kozmetičky svoje modelky líčili na pracovný pohovor či vytvárali z nich ľadové kráľovné. Celé podujatie vyvrcholilo vyhodnotením súťažiacich a ocenením tých najlepších.

Ako to v Redute vyzeralo si môžete pozrieť na fotkách a aj videu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM