Marek Vatraľ Správy

Skupina Trenčín bez odpadkov sa činila: Aha, ako vyčistila územie pri Váhu, VIDEO, FOTO

Trenčín bez odpadkov je skupina dobrovoľníkov, ktorým záleží na čistote a ochrane nášho mesta a okolia. Naposledy sa rozhodli vyčistiť územie pri rieke Váh.

Zdroj: Facebook

Trenčín bez odpadkov je skupina dobrovoľníkov, ktorej nie je ľahostajná čistota nášho mesta a jeho okolia. Ich iniciatíva sa naplno prejavila aj cez víkend, keď sa rozhodli vyčistiť od odpadkov územie pri rieke Váh.

Podľa jedného z dobrovoľníkov zo skupiny Trenčín bez odpadu, ktorý chcel ostať v anonymite, išlo už o ich druhú upratovaciu akciu. Časť popri Váhu sa podľa jeho slov rozhodli vyčistiť preto, lebo tam sami trávia veľa voľného času a chodievajú tam aj rodiny s malými deťmi.

„Už po prvom upratovaní tam chodí viac ľudí, hlavne rodinky s deťmi, ktorí si našej akcie vážia. Chceme v týchto akciách naďalej pokračovať, keďže sme dostali aj podporu od mesta s vývozom tohto neporiadku, takže odpad už nemusíme na naše náklady voziť,“ vysvetlil dobrovoľník.

Ako ešte doplnil, najbližšie majú v pláne časti pri Váhu nielen upratovať, ale po dohode s mestom by tam chceli usadiť aj lavičky, ktoré sa tam podľa jeho slov zídu, keďže ľudia tam zvyknú sedávať na zemi.

Pozrite si aj fotogalériu ako čistili dobrovoľníci zo skupiny Trenčín bez odpadkov územie popri Váhu

FOTO: Dobrovoľníci zo skupiny Trenčín bez odpadkov čistili územie pri Váhu
14
Galéria
Zdroj: Trenčín bez odpadkov

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM