Peter Simon Správy

Rožňavskí gymnazisti sa predviedli: Pozrite, aké halloweenske maškrty pripravili, FOTO a VIDEO!

Ako z hororu. Študenti z rožňavského gymnázia sa poriadne predviedli, ich masky a halloweenske maškrty zaujmú aj Vás. Veď fantázii sa medze nekladú.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavskí gymnazisti sa predviedli: Pozrite, aké halloweenske maškrty pripravili, FOTO a VIDEO!
37
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Nevšedný deň na Gymnáziu Pavla Jozefa Šafárika v našom meste. Študenti dostali zelenú a mohlo sa začať. Mládež zažila Halloween na gymnáziu trochu inak, napríklad aj s elixírom lásky, a pochutnať si mohli na nesmrteľných prstoch :)

Ako informovala náš web pedagogička Soňa Kostková, každý rok škola organizuje rôzne aktivity, ktorých hlavným cieľom je viesť mladých ľudí k spolupráci a súťaživosti, kreativite a jedinečnosti, motivácii a flexibilite.

Žiacka rada pri Gymnáziu Pavla Jozefa Šafárika pod vedením spomínanej pedagogičky zorganizovala celoškolskú súťaž „Halloweenske maškrty“, do ktorej sa zapojili všetky triedy. Spolužiaci si mohli na fajtnotách pochutnať počas prestávok.

„Každá trieda si pripravila predajný stánok. Samozrejme predajcovia aj stánky svojím vzhľadom vytvorili na celej škole pravú halloweensku atmosféru. Dobrá nálada a aj sladké dobroty obohatili život gymnazistov. Na záver žiaci hlasovaním rozhodli o najkreatívnejšom stánku a o najchutnejších sladkostiach,“ povedala Kostková.

Článok pokračuje pod videom!

Zdroj: Dnes24.sk

Pozrite si výtvory študentov v našej galérii, ktoré v niektorých prípadoch doslova vyrážajú dych.

Na stoloch nechýbali nesmrteľné prsty, či „červíky v zemine“. „Pre spolužiakov sme si pripravili rôzne pochutiny a rozhodli sme sa pre prostredie zdravotníctva. Napríklad náš jahodový puding predstavuje falošnú krv, potom nám napadla aj lebka, z ktorej vyteká mozog. Samozrejme to bola len rekvizita. Pridali sme aj nejaké striekačky. Na tento deň sme sa v našej triede naozaj tešili a náš stánok sa taktiež tešil obľube,“ hovorí tretiačka Daniela Helczmanová.

„My sme si pripravili klasické muffiny a tie sme dekoračne dotvorili v tvare mozgu. Pripravili sme si aj takzvané pukance z kina so žuvačkami, do ktorých už napadali červíky. Na stole sme mali aj tekvicový džús,“ doplnila pre Rožňavu24 Nikola Černíková.

Obrazom: Halloweenske maškrty na gymnáziu v Rožňave
37
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM