Peter Simon Kultúra

Rožňavčan Roman Jakobej krstil svoj debutový album: Koncert na FOTKÁCH a VIDEU

Rocková muzika bez gitár ale so saxofónom naživo v Rožňave. Hudobník z nášho mesta Roman Jakobej pokrstil svoj debutový album.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčan Roman Jakobej krstil svoj debutový album: Koncert na FOTKÁCH a VIDEU
30
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

8. júna o 20:00 hod. v spoločenskej sále mestského úradu v našom meste pokrstil Roman Jakobej v rámci formácie Iako Bei svoj debutový album.

Roman Jakobej prednedávnom vydal svoj debutový album Pursuits in 1ife, ktorý je výnimočný svojou jedinečnou interpretáciou rockovej hudby. Nástroj, ktorý každému človeku pri slove ROCK napadne ako prvý – gitara, totižto úplne chýbala. Zostavu tak tvorila basa, bicie, klávesy a saxofón.

Album vyšiel najprv digitálne a je dostupný na všetkých platformách. Na krste však boli dostupné aj fyzické nosiče vo formáte digipack s krásne ilustrovaným 20 stranovým bookletom.

Pozrite si v našej galérii fotky a video z koncertu a krstu albumu.

V spoločenskej sále mestského úradu okrem krstu odznel aj koncert samotnej formácie Iako Bei. "Na koncerte bolo profesionálne ozvučenie a svetlá, CDčka, občerstvenie a aj afterparty, dodal frontman Roman s úsmevom.

Zostavu okrem Romana Jakobeja (spev, basová gitara a bezpražcová basová gitara) tvorí aj Stevie Heart (klávesy, vokály), Nikola Bankov (alto saxofón) a Tibor Rusnák (bicie). Hudobníka prišli podporiť desiatky ľudí. Krstnou mamou debutového albumu sa stala Romanová mama.

Zdroj: Dnes24.sk
Obrazom: Koncert a krst debutového albumu Romana Jakobeja
30
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM