Správy

Rodená Humenčanka má prvý singel v slovenčine: Pri točení klipu sa druhýkrát narodila!

Rodáčka z Humenného Lea Danis má prvý song v slovenčine a svetlo sveta k nemu uzrel hneď aj parádny videoklip.

Ilustračný obrázok k článku Rodená Humenčanka má prvý singel v slovenčine: Pri točení klipu sa druhýkrát narodila!
Zdroj: MINO DEBNAR VISUALS

Pesnička Nádej je prvým samostatným singlom, ktorý Lea otextovala a naspievala v slovenčine. “Bolo fajn uvoľnením písať v rodnom jazyku, predsa tie myšlienky sa zapisujú jasnejšie a rýchlejšie, nie je o čom," uviedla Lea. K piesni zároveň v spolupráci s Miňom Debnárom vznikol aj zaujímavý klip, ktorý natáčali na streche v centre hlavného mesta.

“Z tej strechy som sa skoro vysypala, keď mi pri točení spadla obrúčka. Začala sa kotúľať k okraju. Bezmyšlienkovite som sa pustila za ňou v tých dlhých šatách.Obrúčku som našťastie zašliapla nohou v poslednej chvíli, keď ma v tom momente Miňo pre istotu schmatol za rameno. Smiala som sa od radosti, Miňo len krútil hlavou, že som čistý blázon. Dotočili sme v zdraví,” poznamenala speváčka.

Skladba je podľa mladej Humenčanky o niečom, čo nie je celkom podľa jej predstáv, ale nestráca nádej v to, že sa to zmení. „Nie všetko je v živote podľa našich scenárov a niekedy to akceptujeme, inokedy veríme, že sa to upraví. Nádej má síce melancholickejší nádych, ale v závere poslucháč pochopí, že je pozitívna,“ vysvetľuje Lea.

Jej muž žije v zahraničí, ona na striedačku na Slovensku. A práve toto odlúčenie býva často témou jej piesní, vrátane singlu Nádej. Málokto vie, že Lea si najťažšie chvíle odlúčenia od manžela, o ktorých spieva, prežila najintenzívnejšie počas práce pre prestížnej práce pre Victoria’s Secret ako fit-modelka na exotickej Srí Lanke.

Pozrieť a vypočuť si videoklip k singlu Nádej môžete aj ihneď rovno tu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM