Filip Chudý Správy

Prvé VIDEO a FOTO z Považskobystrického jarmoku: Zábava v centre mesta

Centrum nášho mesta sa premenilo na veľké trhovisko, ktoré navštívili kvantá ľudí. Ako to vyzerá na našom jarmoku?

Ilustračný obrázok k článku Prvé VIDEO a FOTO z Považskobystrického jarmoku: Zábava v centre mesta
72
Galéria

V piatok 21. augusta dopoludnia odštartoval 23. ročník Považskobystrického jarmoku, ktorého program naplánovali organizátori až do neskorých večerných hodín. Húfy Považskobystričanov a návštevníkov nášho mesta sa však vydali na jarmok už od jeho začiatku.

Najväčší záujem vzbudila opätovne zaujímavo obsadená „Ulička starých remesiel“ pred kinom Mier. Obľube sa tešili tiež rôzne nafukovacie atrakcie a kolotoče v okolí mestského úradu a pozornosť pútali aj ďalšie stánky, ktoré sa rozmiestnili po parkoviskách v blízkosti obchodných domov v centre mesta.

Program tohtoročného jarmoku v našom meste má postupne gradovať. Kultúrny program pri kine Mier bol naplánovaný od 14:00 až do uzavretia „Uličky starých remesiel“. „Jarmočný koktail“ pred považskobystrickou radnicou, v ktorého ponuke je päť vystúpení na čele so skupinou Vidiek a Katkou Knechtovou má prebehnúť od 16:00 do 23:00.

Na jarmoku nechýbajú domáce výrobky z dreva, skla, kameňa, textílií, medu, mäsa, salašnícke výrobky atď. Vybrať si môžete tiež z množstva jarmočných dobrôt a tradičných nápojov. SOŠ Považská Bystrica pripravila súťaž Mladý remeselník, počas ktorej žiaci súťažili priamo pri návštevníkoch. Pozornosť pútal Dobročinný bazár a aj iné špeciálne stánky.

Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Jarmok ovládol centrum Považskej Bystrice: Zábery priamo z miesta diania
72
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM