Filip Chudý Kultúra

Považskobystričanka Sima (30) s novým videoklipom: Stal sa hitom internetu!

Svetlo sveta uzrel nový videoklip Simy Martausovej, ktorá naspievala duel s Martinom Harichom. Už si ho pozreli tisíce ľudí!

Ilustračný obrázok k článku Považskobystričanka Sima (30) s novým videoklipom: Stal sa hitom internetu!
Zdroj: TASR

Známa Považskobystričanka a pesničkárka Sima Martausová zverejnila v nedeľu na svojom konte na youtube.com nový oficiálny videoklip k piesni „Spojiť sily“. Tú naspievala ako duet s Martinom Harichom. O hudbu a text sa postarala Martausová. Pieseň má na youtube veľký úspech. Za necelé dva dni mal tento videoklip už vyše 15 000 zhliadnutí a stále číslo rastie. Na slovenskom youtube v kategórii trendy je toto video na 17. mieste.

„Pesničku ,Spojiť sily‘ som zložila a naspievala s Maťkom Harichom pre svojich priateľov z Parasportu. Veríme, že poteší,“ napísala Sima Martausová na svojom verifikovanom facebookovom konte, pričom za ňu dostala od fanúšikov množstvo pozitívnych odkazov.

„Vyšla krásna pieseň v podaní Simy Martausovej a Martina Haricha venovaná práci nášmu OZ Parasport24. Sme za to nesmierne vďační a z celého srdca si to vážime,“ uviedlo spomínané občianske združenie na facebooku. Parasport24 ponúka už viac ako desať rokov silné príbehy hendikepovaných ľudí, pričom spolu so známymi osobnosťami spoločenského života pomáha naprieč celým Slovenskom pri rôznych akciách, ako sú hlavne Parasport24 tour, Hudba bez Bariér, či prednášky po školách pod názvom „Ako vnímať hendikep“.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Sima Martausová uviedla nový videoklip: Pozrite, čo zaujalo tisíce ľudí
1
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM