Marek Vatraľ Správy

Osvetlenie na štadióne v Trenčíne bude minulosťou: Podľa klubu už doslúžilo, VIDEO a FOTO

Známe "lízatká" už podľa informácií klubu AS Trenčín nemožno využiť pre potreby nového štadióna. Prvý stĺp už odstránili a teraz je na rade druhý.

Zdroj: Dnes24.sk

Výstavba nového futbalového štadióna v Trenčíne pokračuje. Práce hlavnej tribúny podľa oficiálnej web stránky klubu AS Trenčín v uplynulých mesiacoch výrazne pokročili. Podľa informácií klubu už zmizol nielen sektor hostí, ale aj stará informačná tabuľa a po dokončení základov začali rásť jadrá novej stavby.

„Ďalším krokom je odstránenie doterajšieho osvetlenia, ktorá tvorilo výrazný kolorit starého štadióna. Populárne „lízatká“ z technologického hľadiska doslúžili a ich využitie pre potreby nového štadióna je nerealizovateľné,“ informuje web stránka AS Trenčín.

„Pokračujúce práce na novej tribúne si vyžiadali odstránenie dvoch stĺpov osvetlenia v blízkosti športovej haly a Trenčianskej univerzity. Najmä v prípade osvetlenia v blízkosti hrádze by bolo veľmi problematické demontovanie, keď začne rásť tribúna do výšky,“ vysvetlil PR manažér klubu Martin Galajda.

Práce na odstránení prvého stĺpu osvetlenia prebehli podľa informácií AS Trenčín 5. decembra a druhý stĺp klub odstráni v sobotu.

V OBRAZOCH: Známe osvetlenie na trenčianskom štadióne začali demontovať
7
Galéria
Zdroj: Marek Vatral / Dnes.24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM