JAB

Novinka v centre mesta: Ľudí v Spišskej osvieži v horúcich dňoch hmlová brána, VIDEO

Počas letných teplých dní sa môžeme už osviežiť aj v centre Spišskej Novej Vsi. V nedeľu tam totiž sprevádzkovali takzvanú hmlovú bránu.

Zdroj: Dnes24.sk

Vodné hmly sa stávajú počas horúcich letných dní veľmi populárnymi po celom svete. Jedna pribudla koncom uplynulého týždňa už aj v našom meste.

Zariadenie na výrobu vodnej hmly podľa slov Tomáša Hamráčka, vedúceho oddelenia komunálneho servisu spišskonovoveského mestského úradu, prišlo od dodávateľa bohužiaľ neskoro, no napriek tomu ju naištalovali.

„V piatok sme ho postavili a v nedeľu bolo prvýkrát spustené,“ povedal s tým, že zapínanie vodnej hmly záleží predovšetkým od počasia.

Doplnil, že zahmlievací systém je ekonomicky nenáročný na prevádzku. Hmlová brána stojí pred Levočskou bránou a hneď po jej spustení si získala nielen malých, ale aj veľkých obyvateľov Spišskej. Tí sa pri nej zastavovali nielen sa osviežiť, ale sa aj odfotiť.

Zábery novinky naištalovanej v centre Spišskej Novej Vsi nájdete v našich galériách.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Už ste ho videli? V centre nášho mesta pribudlo lákavé osvieženie, FOTO
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM