Veronika Ondo-Cholewová Šport

Michalovskí hokejisti sa stretli so svojimi fanúšikmi: Prišli stovky ľudí, FOTO

Krásny úspech michalovských hokejistov neušiel pozornosti ani množstvu ich fanúšikov. V Michalovciach sa uskutočnila oslava historického postupu.

Ilustračný obrázok k článku Michalovskí hokejisti sa stretli so svojimi fanúšikmi: Prišli stovky ľudí, FOTO
11
Galéria
Zdroj: HK Dukla Ingema Michalovce

V tomto roku, kedy sú Michalovce Európskym mestom športu a mužský hokej oslavuje 45 rokov, sa michalovskí hokejisti svojimi výkonmi prebojovali do najvyššej hokejovej súťaže. A to neušlo pozornosti ani vedeniu metropoly Zemplína. Primátor Viliam Zahorčák privítal v pondelok 25. marca michalovských hokejistov v obradnej sieni metského úradu. Potom už hráči odišli na stretnutie s fanúšikmi a autogramiádu.

Slávnostná autogramiáda zaujala a pre podpis našich úspešných chlapcov si prišli stovky ľudí. Fanúšikovia neváhali čakať v radoch, aby sa osobne v tvárou tvár stretli s hráčmi HK Dukla Ingema Michalovce.

Mnohí priaznivci hokeja neprišli len kvôli fotografii so športovcami či podpisom. Chceli totiž vidieť aj trofej. Michalovských hokejových hrdinov privítala verejnosť veľkým potleskom i výkrikmi.

Súčasťou autogramiády bol aj kultúrny program, ktorý spestril autor hymny michalovskej Dukly, spevák skupiny Iconito Kristián Dufinec.

Zábery zo stretnutia primátora a aj fanúšikov s hráčmi HK Dukla Ingema Michalovce si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Zdroj: Facebook
Fotonávrat: Michalovských hokejistov takto milujú fanúšikovia!
11
Galéria
Zdroj: www.hkduklamichalovce.sk
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM