JAB

Lampiónový sprievod a veľa zábavy: Strašidelná noc ukončila sezónu v zoo

Zoologická záhrada v Spišskej už zatvorila svoje brány. Posledný deň tohtoročnej sezóny sa však niesol v znamení zábavy a rôznych masiek.

Ilustračný obrázok k článku Lampiónový sprievod a veľa zábavy: Strašidelná noc ukončila sezónu v zoo
29
Galéria

Sezónu v zoologickej záhrade v Spišskej Novej Vsi ukončili pravidelným podujatím. Čarodejnice, kostlivci a rôzne masky zaplnili počas uplynulej soboty spišskonoveskú zoo, ktorá okrem pavilónu Aquaterra bude pre verejnosť na niekoľko mesiacov zatvorená.

Zdroj: Dnes24.sk

29. sezónu ukončila Strašidelná noc. Na účastníkov tohto podujatia čakal aj rôzny sprievodný program. Ako priblížila pre náš portál riaditeľka zoologickej záhrady Jana Dzuriková, pre deti bolo pripravené na novom vybudovanom pódiu divadielko aj tanečné predstavenie v podaní žiačok základnej umeleckej školy.

Okrem toho boli pre deti pripravené rôzne súťaže a nechýbalo ani vydlabávanie tekvíc či tombola. Skrátka neprišli ani masky, ktorých bolo takmer dvesto. Okrem troch cien, ktoré mohli počas strašidelného podvečera získať ich čakal aj lampiónový sprievod zoologickou záhradou, kde im spoločnosť robil čert, ktorého sa bálo aj nejedno strašidlo.

„Chodíme sem každý rok. Vládne tu veľmi príjemná atmosféra a deti sa tešia najmä na ten lampiónový sprievod," prezradila nám rodinka zo Spišskej.

Okrem Novovešťanov si na toto podujatie našli čas aj návštevníci z okolia. „Sme tu prvýkrát a to na odporúčanie našich priateľov, ktorí sem chodia pravidelne. Myslím si, že je to veľmi zaujímavé ukončenie sezóny. Dcérke sa veľmi páči,“ povedala mamina z Levoče.

Aj rodinka z Kežmarku sa prišla do spišskonovoveskej zoo odreagovať. „Toto podujatie berieme ako možnosť byť spolu a spraviť radosť našim deťom, tým, že sa aj my dáme masky ,“ zasmiali sa.

Ako to vyzeralo v zoologickej záhrade počas Strašidelnej noci si môžete pozrieť na fotkách či videu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

FOTOGALÉRIA: Strašidelná noc ukončila sezónu v novoveskej zoo
29
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM