Adam Stečák Správy

Kasárenské námestie opäť obsadil festival pouličného jedla, VIDEO

Košice privítali na Kasárenskom námestí ďalší ročník festivalu pouličného jedla. Na svoje si prišli ah milovníci zdravého stravovania.

Zdroj: Dnes24.sk

Nechce sa vám tento víkend variť? Pokojne sa vyberte na kulinársky zážitok. V priestoroch pred Kinom Úsmev nájdete Street Food Festival, ktorý odštartoval v piatok 13. septembra. Dobré jedlo si môžete vychutnať do nedele 15. septembra.

Na festivale si každý príde na svoje. V ponuke sú moderné aj tradičné jedlá podľa receptov starých mám, ako napríklad nadýchané buchty, ktoré sú výdatne plnené plnkami rôzneho druhu.

Šikovní kuchári uch upečú priamo na mieste pred vašimi očami. Zásteru si dali aj známi „Šuhajíci na panvici“, ktorí budú počas víkendu predvádzať, ako im to ide za šporákom.

Ak máte radi ázijskú klasiku, aj tá je v ponuke. Ak preferujete mäso, na výber je pestrá ponuka kvalitných burgerov i slaných trdelníkov. .

Okrem výdatných jedál vás zasýtia aj dezerty, a to napríklad v podaní španielskych šišiek – churros.

K zákuskom neodmysliteľne patrí aj káva ponúkaná v podobe pojazdnej kaviarne. Taktiež si môžete vychutnať klasické ležiaky, ale aj experimentálne lokálne a zahraničné vrchné kvasené pivá na výčape.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

V OBRAZOCH: Festival pouličného jedla
14
Galéria
Zdroj: Adam Stečák
Zdroj: kosice.dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM