Správy

Jar láka von aj mamičky s deťmi: Kde v Michalovciach počas nej trávia čas najradšej?

Je tu už obdobie, ktoré mnohí milujú. Jar teší aj mamičky s deťmi. Zisťovali sme u nich, kde v Michalovciach počas nej trávia čas najradšej.

Video: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Mnohí z nás sa radujú. Jar je už tu a príroda sa po zime začala prebúdzať. Teploty čoraz častejšie lákajú von. A to platí aj pre mnohé mamičky s deťmi. Práve ich sa naša redakcia pýtala, kde v Michalovciach najradšej trávia svoj čas na čerstvom vzduchu. A tu sú ich odpovede.

Park mieru

Mnohé oslovené mamičky najradšej relaxujú blízko centra Michaloviec a to v Parku Mieru. Obľubujú tam najmä veľa zelene naokolo.

,,Je tu veľmi príjemne, veľa chodníkov a keď sa unavíme, oddýchneme si na lavičke," povedala nám napríklad mladá mamička Jana. Park blízko michalovského námestia má rada aj Lenka. „Nielen na jar, ale aj v lete kočíkujeme v tomto parku. Prínosom je, že je tu vždy dobrý chládok a nie je tu ani horúco.“

Túto lokalitu vyhľadáva aj mamička Mária. ,,Pozitívne vnímam, že je tu ticho. Aj keď malá zaspí, tak mám blízko do centra," pochvaľovala si.

Na michalovskom námestí

Ďalšie mamičky, ktoré sme oslovili, najradšej trávia podľa ich slov svoj čas s deťmi na michalovskom námestí či v jeho okolí. A je to aj vidieť. V týchto dňoch tam stretnete nemálo mamičiek a to napríklad aj na detských ihriskách pri Výškovej budove či priamo v strede námestia. Zvyknú tam tráviť čas aj na lavičkách.

Napríklad Andrea rada chodí kočíkovať do parčíku vedľa detského ihriska neďaleko Výškovej budovy. ,,Pozrite sa naokolo. Stromy nad hlavami, tieň a menej ľudí ako priamo na námestí, prezradila pre náš spravodajský portál.

V priloženej fotogalérii a videu si pozrite zábery z najčastejšie spomínaných lokalít našej ankety.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Mamičky v Michalovciach? Svoj čas rady trávia aj v týchto priestoroch
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM