Správy

Jar láka von aj mamičky s deťmi: Kde v Humennom počas nej trávia čas najradšej?

Je tu obdobie, ktoré mnohí milujú. Jar teší aj mamičky s deťmi. Zisťovali sme u nich, kde v Humennom počas nej trávia čas najradšej.

Zdroj: Dnes24.sk

Mnohí sa z nej radujú. Jar je už nejaký čas tu a príroda sa po zime naplno prebudila. Teploty čoraz častejšie lákajú von. A to platí aj pre mnohé mamičky s deťmi. Práve ich sa naša redakcia pýtala, kde v Humennom najradšej trávia svoj čas na čerstvom vzduchu. A tu sú ich odpovede.

Ihrisko, ihrisko, ihrisko…

„Hlavne musí byť šmýkalka… Chodíme na ihrisko za Duklou, potom aj prechádzka po meste a tak…“ prezradila pre náš portál Jana o svojich potulkách so svojím trojročným synom.

Rovnako detské ihrisko volí aj Michaela zo Sídliska III so svojimi ratolesťami. A čo mamičky zo Sídliska I? „Asi najčastejšie chodíme do parku (Park Jednotka, pozn. red.),“ uviedla jedna zo zástupkyň mamičiek na tomto najstaršom humenskom sídlisku.

„Väčšinou sa motáme len neďaleko bytovky, detské ihrisko… Občas skočíme na dlhšiu prechádzku do centra, pozrieť levy,“ opísala dni mamička Jana zo Sídliska pod Sokolejom.

Čo tak Hubková?

Monika zo Sídliska II hovorí o prechádzkach do centra mesta. „Chodíme sa prejsť do parku ku kaštieľu,“ spresnila pre náš portál. Doplnila, že sú zvedaví, ako bude po rekonštrukcii vyzerať neďaleký parčík (na Ul. osloboditeľov, pozn. red.).

V reakcii Ivany z „Trojky“ na rovnakú otázku takisto nechýba detské ihrisko, ale ponúka tip aj na niečo iné. „Občas skočíme aj s ockom na Hubkovú, pozrieť daniele. V okolí zoo nemáme, tak toto je taká menšia náhrada,“ hovorí s úsmevom.

A práve video z tohto miesta si môžete pozrieť vo videu v článku.

Taktiež pre vás pripájame fotografie aj z ďalších spomínaných lokalít v našej ankete.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Mamičky v Humennom? Svoj čas rady trávia aj v týchto priestoroch
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM