Správy

Humenská rodáčka a spevák z Česka: V živote sa nestretli, no urobili takýto duet!

Zaujímavá spolupráca mladej humenskej rodáčky a taktiež mladého českého speváka. Nadiaľku spolu nahrali duet, ktorý si tu a teraz môžete vypočuť.

Ilustračný obrázok k článku Humenská rodáčka a spevák z Česka: V živote sa nestretli, no urobili takýto duet!
Zdroj: Dnes24.sk

Speváčka a textárka Lea Danis nedávno avizovala príchod nového slovenského singlu na september, no namiesto príprav nečakane prekvapila novinkou duetom Easy. Ide o featuring s českým spevákom, ktorý si hovorí David Rockery.

David je nový hudobný talent na susednej českej scéne a práve on Leu na spoluprácu oslovil. “Bolo veľmi milé a spontánne, v podstate môj tím oslovil hudobný inžinier Ján Zborovjan, s ktorým sme obaja, ja aj David, nezávisle spolupracovali,” prezradila Lea. “Poslal mi zopár videí a návrh na duet od Davida, ktorého som dovtedy nepoznala. A osobne vlastne nepoznám doteraz,” smeje sa Lea. S Davidom sa totiž doteraz osobne nestretli. Celá skladba vznikla nadiaľku, aj keď je pesnička paradoxne o blízkosti.

“Voláme si, píšeme ohľadom hudby a detailov okolo tohto songu, ale osobne sme sa naozaj ešte nevideli a už sa veľmi teším, keď k tomu konečne dôjde. David je veľmi pracovitý a talentovaný, určite sa budeme mať ešte o čom baviť,” doplnila speváčka. “Bolo mi cťou, skvele sa nám spolupracovalo,” potvrdzuje talentovaný spevák a producent David, ktorý si Leu našiel na YouTube.

Ešte tento rok chystá rodená Humenčanka Lea vydať svoje debutové EP a okrem spomínanej novinky Easy na ňom fanúšikova nájdu zmes electro-popu, dance-popu s prímesou soulu.

Lea má na konte tanečné single Dance (2017) a Sunshine (2016), ktoré si našli svoje miesto v slovenskom éteri, a nielen tam. Prednedávnom svojich fanúšikov potešila intímnou skladbou Tomorrow, ktorá zaujala aj za veľkou mlákou a pravdepodobne sa dočká svojej produkčne plnej verzie.

Duet Easy si môžete vypočuť tu.

Zdroj: YouTube.com

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Na archívnej fotke: Lea Danis

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM