Kultúra

FOTO: V Starej tržnici sa konal štvrtý ročník Trhu dobrovoľníctva

Trh dobrovoľníctva je štartovacím podujatím Týždňa dobrovoľníctva, ktorý sa začína od 16. do 22. septembra takmer na celom Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: V Starej tržnici sa konal štvrtý ročník Trhu dobrovoľníctva
5
Galéria
Zdroj: TASR

V sobotu sa konal štvrtý ročník Trhu dobrovoľníctva v Starej tržnici v Bratislave. Predstavilo sa 30 neziskových organizácií a občianskych združení so svojimi dobrovoľníckymi ponukami. Niektoré aktivity si mohli záujemcovia vyskúšať priamo na mieste.

Týždeň dobrovoľníctva

Trh dobrovoľníctva je štartovacím podujatím Týždňa dobrovoľníctva, ktorý sa začína od 16. do 22. septembra takmer na celom Slovensku. Stačí prísť na stránku www.tyzdendobrovolnictva.sk, vybrať si kraj a následne si pozrieť program plný rôznorodých dobrovoľníckych aktivít.

Počas celého týždňa si ľudia môžu vybrať z rôznorodej ponuky dobrovoľníckej práce. Zapojiť sa do dobrovoľníctva môže každý, nie sú potrebné žiadne špeciálne schopnosti či zručnosti, len chuť pomáhať. Organizácie potrebujú napríklad skrášliť svoje okolie, poumývať okná, vyrábať sa budú dekoratívne sviečky, keramika či hračky pre deti z detských domovov. Niektoré organizácie potrebujú pomôcť s databázami či administratívou.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Bratislava.dnes24.sk/TASR
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM