JAB

FOTO: Kermeš v Smižanoch prilákal množstvo ľudí. Prišli aj známi seriáloví oteckovia

Dobrá nálada, sprievodný program či športové aktivity. Smižiansky Kermeš prilákal množstvo ľudí, ktorí sa zabávali na futbalovom ihrisku.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Kermeš v Smižanoch prilákal množstvo ľudí. Prišli aj známi seriáloví oteckovia
23
Galéria

Stretnúť a zabaviť sa bolo podľa slov organizátorov hlavnou myšlienkou podujatia, ktoré sa konalo počas uplynulého víkendu u našich najbližších susedov. Druhý ročník Smižianskeho Kermešu prilákal stovky ľudí, ktorí si sobotné popoludnie užívali plnými dúškami. Areál futbalového ihriska sa premenil na chvíľu na miesto plné vystúpení, dobrôt či adrenalínových atrakcií.

Zdroj: Dnes24.sk

Vari najväčším lákadlom pre mnohých návštevníkov boli známi seriáloví oteckovia. Práve záujem o ich podpisy či fotky spôsobil, že na ihrisku sa vytvoril niekoľko metrov dlhý rad. Nechýbali však ani koncerty skupín Q Plus, Sám Sebou či Hex. Pre deti bola pripravená detská diskotéka v podaní uja Ľuba, na ktorej sa zabavili taktiež aj ich rodičia.

Aj športy

Vyskúšať sa dali aj rôzne športy ako hokej, futbal či florbal, ale aj adrenalínové atrakcie. Skrátka neprišli ani maškrtné jazýčky účastníkov podujatia. „Tešili sme sa na túto akciu. Dohodli sme sa aj zo známymi a sme radi, že môžeme prežiť spolu po dlhšom čase podujatie, kde sa zabavíme my aj naše deti,“ prezradila nám rodinka zo Spišskej.

Podpis aj fotka

„Stáli sme v rade na podpis od Braňa Deáka takmer dve hodiny. Čas sme si krátili rôznymi dobrotami, ale tešíme sa, že máme s ním aj fotku,“ zdôverili sa nám domáce dievčatá.

Nielen obyvatelia Smižian či Spišskej Novej Vsi zavítali na Kermeš. „Boli sme na Spišskom hrade a cestou sme sa dozvedeli, že sa tu chystá nejaká akcia. Zastavili sme sa a už aj zostali. Najviac sa tešíme na skupinu Hex,“ povedal pre náš portál párik z Kežmarku.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

FOTOOBJEKTÍVOM: Boli sme sa pozrieť na Smižiansky Kermeš
23
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM