Adam Stečák Šport

VIDEO: Hokejové mestečko musíte navštíviť! Pochvaľujú si aj zahraniční fanúšikovia

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji si okrem tribún v Steel aréne môžete vychutnať aj v areáli Kulturparku.

Zdroj: Dnes24.sk

Medzinárodná federácia ľadového hokeja pripravila pre hokejových fanúšikov famózne hokejové mestečko, ktoré obsadilo areál Kulturparku v Košiciach.

Aj vďaka nemu si fanúšikovia môžu vychutnať jedinečnú atmosféru a fandiť svojmu favoritovi pri sledovaní zápasov na veľkoplošnej obrazovke. V areáli nájdete aj oficiálny obchod so suvenírmi tímov hrajúcich v košickej Steel aréne.

Fanzóna je otvorená stále hodinu pred prvý zápasom dňa a zatvára sa hodinu po skončení posledného zápasu.

“Je to tu naozaj fantastické, celé Košice žijú hokejom na každom kroku. Skvelá atmosféra, dobré jedlo a hlavne pivo. Je vidieť, že Slováci sú naozaj hokejovou krajinou,” povedal nám fanúšik Nemecka.

“Prišli sme do Košíc až z Fínska povzbudiť naše národné mužstvo. Sme radi, že sme zvíťazili v zápase s domácim Slovensko. Veľmi sa nám to tu páči a Košice sú naozaj krásne mesto. Navštívili sme aj centrum Košíc a miestne podniky a musíme to tu len pochváliť," prezradila nám fanúšička z Fínska.

V oficiálnej fanzóne vám rozhodne nemôže nič chýbať. Návštevníci majú možnosť vyskúšať si výstroj brankára, zahrať si stolný hokej a, samozrejme, vychutnať si skvelé nápoje a jedlá. Počas celého dňa vyhráva v mestečku hudba v podaní hudobných kapiel. Taktiež nemôžu chýbať ani šarmantné ASC Cheerleaders, ktoré v mestečku predvádzajú svoje krásne choreografie. Vstup do fanzóny je bezplatný.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Košíc a okolia

Hokejové mestečko Košice 2019
20
Galéria
Zdroj: Adam Stečák
Zdroj: kosice.dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM