Správy

Čo bude s ihriskom na Ulici osloboditeľov v Humennom? Zmena plánov!

Ihrisko na Ulici osloboditeľov v Humennom sa koncom minulého roka zmenilo na jeden veľký a prázdny priestor.

Zdroj: Dnes24.sk

Čo sa deje s ihriskom na Ulici osloboditeľov. Túto otázku položil na ostatnom rokovaní Mestského zastupiteľstva v Humennom poslanec Martin Ruščanský.

Pripomenieme, že bývalá primátorka Jana Vaľová počas svojho pôsobenia uviedla, že vpredu tejto plochy sa urobia parkovacie plochy, ktoré môžu trochu zasiahnuť do ihriska a následne sa toto ihrisko rozdelí na multifunkčné ihrisko a na detské ihrisko.

Po voľbách však, zdá sa, dôjde k zmene plánov. Primátor mesta Miloš Meričko prenechal odpoveď na túto otázku na poslanca Branislava Čekovského, keďže ten prišiel s návrhom.

Čekovský na úvod za športovú komisiu poznamenal, že vyvinuli určitú činnosť, aby pokiaľ tam prebiehajú nejaké práce, boli zastavené. „Pán Šalata (poverený výkonom funkcie vedúceho Odboru územného plánovania a výstavby na Mestskom úrade, pozn. red.) ma uistil, že žiadne práce tam neprebehli, okrem demolačných,“ uviedol.

„Pokiaľ máme nejakú ucelenú plochu na šport, vieme ju rozvíjať rôznymi spôsobmi, ale pchať tam autá je nezmysel. Pre parkovanie musíme nájsť riešenie iným spôsobom a neblokovať takéto plochy určené na šport. Uvažujeme, že tam vytvoríme vonkajšie mestské športové stredisko,“ priblížil Čekovský.

Konkrétnejší byť už nechcel, bude to podľa neho podliehať všeobecnej diskusii aj v rámci obyvateľov. „Máme na to vyčlenené prostriedky, aby sme tam pripravili jeden veľmi pekný projekt,“ dodal mestský poslanec.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

OBRAZOM: Vyrastie na tomto mieste v Humennom mestské športové stredisko?
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM