Veronika Ondo-Cholewová Správy

A je to tu, Zemplínsky jarmok už odštartoval: FOTO a VIDEO priamo z miesta

Opäť sme sa dočkali. V našom meste už odštartoval obľúbený Zemplínsky jarmok. Boli sme sa naň pozrieť aj s naším objektívom.

Ilustračný obrázok k článku A je to tu, Zemplínsky jarmok už odštartoval: FOTO a VIDEO priamo z miesta
26
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Milovníci jarmočnej atmosféry si v Michalovciach už môžu prísť opäť na svoje. V našom meste už začalo obľúbené podujatie – Zemplínsky jarmok. Slávnostné otvorenie sa uskutočnilo v dopoludňajších hodinách.

Rôzne vekové kategórie Michalovčanov aj ľudí zo širokého okolia už zapĺňajú námestie. A okrem iného sa mnohí tešia aj na stretnutia so svojimi známymi. „Vždy na jarmoku stretnem ľudí, ktorých nevidím nielen celý rok, ale aj desiatky rokov. Zaspomíname a porozprávame sa,“ povedal nám s úprimnou radosťou senior Ján.

Zdroj: Dnes24.sk

Na Zemplínsky jarmok sme sa dnes doobeda boli pozrieť aj my. Niektorí ľudia počas našej návštevy sledovali pripravený hudobný program, ktorý prebiehal na tribúne pri mestskom úrade, iní už horlivo nakupovali.

Kúpila som si kúpeľné oblátky, kokosy a voňavé dekorácie,“ pochválila sa svojím nákupom Michalovčania Mária. Na jarmok sa rozbehli aj celé rodiny. Najmenší mali radosť napríklad z cukrovej vaty, balónov či z kolotočov v blízkom Študentskom parku.

Pozrite si aj naše foto a video urobené počas našej návštevy Zemplínskeho jarmoku.

Veľká FOTOGALÉRIA: V našom meste už odštartoval obľúbený Zemplínsky jarmok
26
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM