Správy

A je to tu, Humenský jarmok sa už rozbieha: FOTO a VIDEO priamo z miesta

Opäť sme sa dočkali. V našom meste sa už rozbieha obľúbený Humenský jarmok. Boli sme sa naň pozrieť aj s naším objektívom.

Ilustračný obrázok k článku A je to tu, Humenský jarmok sa už rozbieha: FOTO a VIDEO priamo z miesta
20
Galéria

Milovníci jarmočnej atmosféry si prídu v Humennom najbližšie dni na svoje. V našom meste sa už rozbieha obľúbené trojdňové podujatie – Humenský jarmok. Ide o jeho 29. ročník. My sme sa boli pozrieť na humenské námestie a jeho okolie aj s naším objektívom hneď v prvý deň.

Zdroj: Dnes24.sk

Je tesne po obede a vonku panujú tropické horúčavy. Napriek tomu sa pomedzi stánky presúva nemálo ľudí. „Vyskočili sme pozrieť cez obednú pauzu, ako to tu vyzerá. Večer prídeme na dlhšie,“ zhodli sa pre náš web dve dámy – kolegyne.

Okružnou cestou registrujeme aj množstvo detí. „Jasné, kolotoče musia byť. Už od rána sa malý pýta do mesta, lebo vedel, že je jarmok,“ smeje sa mladá mamička. Aj ďalšia rodinka z okolia Humenného dorazila na humenské námestie spolu s deťmi. A ako pre nás uviedli, je to hlavne kvôli nim.

„Prišla som poobzerať, čo majú,“ hovorí nám s úsmevom staršia pani a iste nie je jediná, ktorú na námestie pritiahli predajné stánky. Niekto za atrakciami, niekto za tovarom a niekto za fajnovým občerstvením… Všetci však zhodne prišli na Humenský jarmok, ktorý trvá do soboty.

Jeho atmosféru si môžete vychutnať aj na priložených záberoch.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

FOTOGALÉRIA: V našom meste už odštartoval obľúbený Humenský jarmok
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM